Agenda

26 september 2024

15:15

Gen-Z in IT: een nieuwe generatie, een nieuwe kans

Op donderdag 26 september van 15.15 tot 17.00 uur organiseren WE-IT en de Dutch Innovation Community een inspirerende middag vol inzichten, praktijkervaringen met experts en meer over Gen-Z in IT!

Laatste Nieuws

nieuws media

Gen-Z in IT: een nieuwe generatie, een nieuwe kans

Op donderdag 26 september van 15.15 tot 17.00 uur organiseren WE-IT en de Dutch Innovation Community een inspirerende middag vol inzichten, praktijkervaringen met experts en meer over Gen-Z in IT!

nieuws media

Tweede Kamerlid Arend Kisteman op bezoek

Wat een geslaagde middag! Afgelopen vrijdag mochten wij Tweede Kamerlid, Arend Kisteman (lid VVD), ontvangen bij WE-IT!

nieuws media

Samen eigenwijzer worden met Young Colfield

Joris van der Steuijt, partner bij Young Colfield, vertelt graag meer over Young Colfield en waarom zij zich hebben aangesloten als partner. Welkom Young Colfield!   

nieuws media

We beperken ons niet tot de kantoormuren

Wij zijn blij en trots met Venéco als nieuwe partner bij WE-IT! Robin Nutbey, HR-manager bij Venéco, vertelt graag waarom zij zich hebben aangesloten als partner. Welkom Venéco! 

nieuws media

Samenwerking Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht!

Samenwerken, koppelen, bouwen, versnellen, initiëren en opleiden. Zo maar een paar onderwerpen die voorbij kwamen tijdens het netwerkoverleg met TechConnect , Utrecht Tech Community en WE-IT.

nieuws media

Arbeidsmarktonderzoek ICT met topsectoren: Groeiende vraag naar goed opgeleide ICT’ers

Bedrijven geven aan niet te kunnen groeien door tekort aan ICT-personeel Covid-19 heeft tot gevolg gehad dat in een aantal sectoren mensen hun baan zijn verloren. Uit recente cijfers blijkt dat dit voor de arbeidsmarkt ICT zeker niet het geval is. Door de enorme vraag op onze digitale infrastructuur zijn de afgelopen jaren meer ICT-banen

nieuws media

Eindelijk geld voor nieuw kabinetsbeleid, maar nu zijn de mensen op

Meer weten over de WE-IT scholingstrajecten naar ICT banen in Zuid-Holland?

nieuws media

Mismatch schreeuwt om politieke daadkracht

Werkgevers komen maar moeilijk aan talent, terwijl de groep mensen die aan de kant staat, nauwelijks kleiner wordt. Het demissionair kabinet kan dit probleem niet voor zich uit schuiven, schrijven Rutger Groot Wassink, Carine Bloemhoff, Marjolein ten Hoonte, Bernard ter Haar en Erik Dannenberg in een opiniebijdrage.

nieuws media

Mooie voorbeelden in de NRC over mensen die een overstap maken naar werk in een andere sector

Overstappen naar een ICT baan in Zuid-Holland? WE-IT heeft verschillende om- en bijscholingstrajecten naar ICT banen in diverse sectoren. Neem contact op met Remco Engels voor meer informatie.

nieuws media

Een sessie verzorgen op het ECP | Platform voor de InformatieSamenleving jaarfestival!

Over de toekomstbestendigheid van organisaties. En hoe je in dat verband je ICT'ers up to date houdt en hoe ICT vacatures te vullen.

nieuws media

Werkgevers zullen al hun creativiteit uit de kast moeten halen om ICT vacatures te vullen. En tegelijk hun huidige ICT'ers up to date houden in kennis en vaardigheden

WE-IT is het samenwerkingsverband in Zuid-Holland dat zorgt voor ICT om- en bijscholing van werkenden, werkzoekenden en studerenden.

nieuws media

Wat een prachtige bijeenkomst van de WE-IT partners!

Het blijft bijzonder dat deze 22, ogenschijnlijk zo van elkaar verschillende, organisaties opnieuw de handen ineen slaan!

nieuws media

IT verband Zuid-Holland ontvangt subsidie van 7,1 miljoen om het tekort aan IT’ers in het mkb terug te dringen.

Om het tekort aan IT’ers in het MKB terug te dringen en obstakels op de regionale arbeidsmarkt aan te pakken, heeft het IT Verband Zuid-Holland een subsidie van € 7,1 miljoen als co-financiering ontvangen.

Volg je ons al

Laten we kennis maken!

Adres

De Haagse Hogeschool
Faculteit IT & Design
Johanna Westerdijkplein 75
2521 NL Den Haag

Volg je ons al?

© 2024 WE-IT

RL:"/",buildAssetsDir:"/_nuxt/",cdnURL:""}}