Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Samen eigenwijzer worden met Young Colfield

Met trots kunnen we vertellen dat Young Colfield onlangs partner is geworden van WE-IT. Joris van der Steuijt, partner bij Young Colfield, vertelt graag meer over Young Colfield en waarom zij zich hebben aangesloten als partner. Welkom Young Colfield!   

'Young Colfield is dé voorloper in het aantrekken, ontwikkelen en verbinden van Young Professionals. Wij helpen Young Professionals zichzelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak. Dit doen we in de vorm verschillende Young Professional programma’s voor afgestudeerden met een technische (IT) of bedrijfskundige achtergrond.  We begeleiden deze Young Professionals intensief in hun opdrachten, zodat ze vanuit hun eigen kracht en met plezier een positieve impact bij hun opdrachtgever en in de wereld kunnen maken.   

Youngcolfield staat voor samen eigenwijzer worden

Aannemen van IT-talent dat net is afgestudeerd is voor veel bedrijven, klein en groot, vaak een (te) grote stap. Ze geven aan dat ze niet in staat zijn om de juiste begeleiding te bieden die nodig is om de Young Professional goed mee te laten draaien. Door samen te werken met WE-IT kan Young Colfield meer talenten en meer bedrijven helpen om zichzelf te ontwikkelen.   

Young Colfield staat voor samen eigenwijzer worden. Niet alleen, maar samen word je sterker door kennis, ervaring en netwerk te delen. Op die manier willen we graag bijdragen aan het terugdringen van de grote tekorten aan IT’ers. Zodat we samen kunnen doen wat ons alleen nooit zou lukken,”  aldus Joris van der Steuijt, partner bij Young Colfield.

Laten we kennis maken!

Adres

De Haagse Hogeschool
Faculteit IT & Design
Johanna Westerdijkplein 75
2521 NL Den Haag

Volg je ons al?

© 2024 WE-IT