Ga terug naar het nieuwsoverzicht

We beperken ons niet tot de kantoormuren

Wij zijn blij en trots met Venéco als nieuwe partner bij WE-IT! Robin Nutbey, HR-manager bij Venéco, vertelt graag waarom zij zich hebben aangesloten als partner. Welkom Venéco!  

“Onze passie om mensen en organisaties vooruit te helpen beperkt zich niet tot de kantooruren of kantoormuren. Als bedrijf met een mooie positie in de markt voelen we een betrokkenheid en een verantwoordelijkheid die verder gaan. Die ook de kwaliteit van onze samenleving en leefomgeving omvat. Daarom voeren we een proactief MVO- en duurzaamheidsbeleid. Binnenshuis stimuleren we ontwikkeling en de vitaliteit van onze medewerkers. Buitenshuis maken we ons ook graag sterk om een bijdrage te leveren aan meer ICT’ers in Zuid-Holland. Daarom zijn we enthousiast over dit participatie initiatief van WE-IT en kijken we uit naar dit partnership,”  aldus Robin Nutbey, HR-manager bij Venéco.

"Met het aansluiten van Venéco wordt WE-IT versterkt met een gedreven en inventieve partner. Venéco heeft een aantal vernieuwende ideeën over hoe zij talent herkennen en hoe zij dat talent binnen en buiten Venéco kunnen vooruithelpen. Dat biedt ons weer mogelijkheden om Venéco aan IT-talent te helpen. Op die manier inspireren we elkaar! Zodat we samen kunnen doen wat ons alleen nooit zou lukken," aldus Remco Engels, programmamanager bij WE-IT.

Laten we kennis maken!

Adres

De Haagse Hogeschool
Faculteit IT & Design
Johanna Westerdijkplein 75
2521 NL Den Haag

Volg je ons al?

© 2024 WE-IT