YoungCapital NEXT

Word de next specialist in IT

Wil jij werken in IT? YoungCapital NEXT helpt jou aan een baan bij de beste werkgevers met de meest uitdagende opdrachten. Ook als je nog de juiste skills mist. Want met onze persoonlijke begeleiding en eigen opleidingen boosten wij jouw ontwikkeling: work & learn. Of je nu net op de arbeidsmarkt komt kijken of al wat jaren ervaring op je cv hebt staan.


Dit is YoungCapital NEXT:

  • Jouw ingang naar topbedrijven

  • Diploma’s/certificaten én ervaring op je cv

  • Agile-based-leren, afgestemd op jouw behoeften

  • Intensieve coaching van je talentmanager

  • Geen studiekosten, wél salaris

  • Kleine klassen en persoonlijke aandacht

Dit zijn de mogelijkheden

Traineeships: 

Nauwelijks of geen ervaring in IT of finance? Maar wel al een diploma op zak? Check onze traineeships. Je ontwikkelt je in hoog tempo tot young professional in een van deze future-proof vakgebieden. En het maakt ons niet uit wat je gestudeerd hebt. Je motivatie, daar gaat ’t om.

Detachering:

 Al ervaring in IT? En wil jij je verder ontwikkelen bij de beste merken? Detachering it is. Door ons grote netwerk maken wij voor jou de weg vrij naar de meest uitdagende interim opdrachten en projecten. Tijdelijk of voor een lange periode. Je kunt direct aan de slag.

Hoe wij opleiden

Bij YoungCapital NEXT vinden we het belangrijk dat jij je ontwikkelt tot een professional. Die niet alleen vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk groeit. Met je soft skills en growth mindset maak jij namelijk pas echt het verschil op de werkvloer. Daarom volg je tijdens je traject verschillende vakinhoudelijke en soft-skill opleidingen.

Ga naar website