BEE-Ideas

“Een missie waarbij praktijk-leren en ruimte creëren voor ontwikkeling en innovatie, nodig zijn om een IT doelstelling te bereiken = Impact First”

Wij geloven in mensen en hun talenten en zetten met onze unieke BEE-foundation IT-praktijkscholingsprogramma’s op waar mensen in hun kracht gezet worden. Door deze praktijk oriëntatie bij onze klanten wordt zelfvertrouwen en ervaring opgebouwd in het specifieke IT-domein.

Daarnaast creëren we banen en bieden we high-end diensten om onze partners te ondersteunen hun IT doelstellingen te halen.  (Advies, training, uitbesteden software development en onderhoud)

 

De BEE-organisation ziet zichzelf als een voorbeeld sociale-innovatie werkgever waarbij alle initiatieven direct bijdragen aan de SDG’s van de VN. Ook onze scholingspartner UWV en het Sociaal-Innovatieplan is een landelijk uitvoeringsplan met gemeentes dat wij gebruiken als vertrekpunt tussen werkgevers en overheid. SROI verplichtingen kunnen met onze initiatieven landelijk worden ingevuld. Ook staan wij bij het CSO  (Code Sociale Onderneming) geregistreerd.

 

· Sociaal: het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de IT-arbeidsmarkt/ontwikkeling van softwareproducten met impact.

· Innovatie: ruimte en creativiteit om te verbinden op passie voor IT voor senior professionals

 

Als mensen niet zeker weten of dit wel de juiste richting is of men voldoet nog niet geheel aan de eisen om door te kunnen stromen richting het praktijscholingsprogramma, kan men deelnemen aan onze BEE-4IT Bootcamp. Dit is een opstapmodule richting onze praktijkleeromgeving, waarbij je naast een 3-maandelijkse opleiding ook een ‘Digitale Vaardigheid” MBO-deelcertificaat kunt halen.

 

Beroepen en instroom:

Denk bijvoorbeeld aan onderstaande IT beroepen naar aanleiding van ons praktijkscholingsprogramma:

Front-end Developer | Backend Developer | Full Stack Developer | Software tester | Software beheerder | Scrum Master| Product Owner | Software consultant

 

BEE-4 IT Bootcamp (IT oriëntatie) 

Grotere afstand arbeidsmarkt, MBO denkniveau, Potentieel maar geen IT ervaring  

Software straten (Praktijkleren op klantomgeving) 

Technische affiniteit, MBO/HBO denkniveau, hobbymatig actief

Software Capacity building  (Software project met impact)

Arbeidsfit, HBO denkniveau, Affiniteit met software coderen

Ga naar website